DOLAR

16,1432$% 1.34

EURO

17,3242% 1.61

STERLİN

20,2102£% 0.71

GRAM ALTIN

963,88%1,61

ÇEYREK ALTIN

1.571,00%1,15

TAM ALTIN

15.156,67%-0,04

BİTCOİN

472859฿%-2.41395

a

Boş KOSGEB İş Planı Formu – İŞGEM

0

BEĞENDİM

KOSGEB boş iş planı formu dosyası Word ve PDF 2022 olarak indirerek iş planınızı oluşturabilirsiniz. Paranın Nabzı’nda bugün girişimci adayı veya aday adayları için 2022 yılında Geleneksel Girişimcilik Destek Programından yararlanmak için gerekli olan iş modelini nasıl doldurmanız gerektiği konuları ilgili ayrıntılı bilgiler veriyoruz ve Geleneksel girişimcilik destek programı başvuru formunda II. bölümde yer alan iş modeline ilişkin bilgiler hakkında boş iş planına neler yazmanız konusunda bilgileri sıralayacağız.

Geleneksel girişimcilik destek programına başvuru yapabilmek için girişimcilerin ihtiyaç duydukları iş modeli formunu da diğer bilinen adıyla boş iş planı formlarını da en son güncel haliyle 1 PDF 1 de Word formatını da Paranın Nabzı’nda bulabileceksiniz.

İş yerini kuracak olanlar İŞGEM üzerinde kurulum yapacaklarsa ayrı forma ihtiyaç duyulur. Girişimciler için İŞGEM boş iş planı Paranın Nabzı’nda bulabilirsiniz. Girişimcilerin ihtiyaç duyduğu Boş İşgem İş planı formunu ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirerek forma ulaşabilirsiniz.

2022 yılında KOSGEB tarafından yapılan güncelleme sonrasında Geleneksel girişimcilik destek programına başvuru formu doldurarak müracaat edilmelidir. Başvuru formu 3 bölümden oluşmaktadır.

KOSGEB İş modeli doldurma sayfamızda projeyi işletmenize hazır hale getirme ve 2022 yılında KOSGEB desteği alma sürecini detaylıca inceleyebilirsiniz. https://paraninnabzi.com/kosgeb-is-modeli-doldurma/

Boş KOSGEB İş Planı Formu Birinci Bölümde

Boş KOSGEB iş planı formu birinci bölümünde aşağıda ki bilgiler yer almaktadır.

  • Girişimci ortak bilgileri,
  • Girişimci ve Ortaklık yapısına ilişkin bilgiler
  • Girişimci ve Ortaklarının iş geçmişi gibi bilgiler bulunur.

İkinci Bölümde ise;

II. BÖLÜM İŞ MODELİNE İLİŞKİN BİLGİLER yer alıyor. Başvuru formunda yer alan İkinci bölümde İş Modeline İlişkin bilgiler kısmında girişimci adaylarının doldurması gereken tüm bilgilerin neler olduğunu yazımızda anlattık.

Başvuru formunun II. Bölümü İş Modeline İlişkin Bilgiler kısmında ise neler yazması gerektiğini araştırdık ve yazdık.

Geleneksel-Girisimci-Destek-Programi-Basvuru-Formu tıklayarak görebilirsiniz ve sağ üst taraftan indirebilirsiniz.

KOSGEB İş Planı Nasıl Hazırlanır?

  • İş planı 2022 yılında online olarak KOSGEB sitesinden hazırlanır. Girişimcilik desteklerine başvuru yapan girişimciler için iş planları otomatik olarak online bir şekilde hazırlamaya yönelik KOSGEB sitesinde bulunmaktadır.
  • KOSGEB tarafından verilen uygulamalı girişimcilik eğitimi alanalar kolaylıkla iş planlarını hazırlayabilirler.
  • Kendi işinizi kurmak için, KOSGEB kredisi almayı amaçlıyorsanız, mutlaka bu eğitimlere katılmanızı tavsiye ederiz.
  • Online olarak da eğitimlere katılabilir sertifika alabilirsiniz.
  • Eğitimler online olarak uzaktan eğitim formatında video anlatımı modüllerden oluşur ve girişimcilere bu eğitimlerde iş planının nasıl hazırlanacağı konularında bilgiler verilir.
  • Online olarak hazırladığınız iş modeli formları ile sahip olduğunuz iş projesi ile desteklere başvurabilirsiniz.

Ayrıca iş projesi hazırlamayı bilseniz dahi, bu kursa katılmadan başvuruda bulunamaz, KOSGEB devlet desteği kesinlikle alamazsınız.

KOSGEB is Planı Formu Word 

KOSGEB is Planı Formu Word geleneksel girişimci destek programına başvuru formu olarak doldurmanız gereken BAŞVURU FORMU II. BÖLÜM İŞ MODELİ üzerinden örnek alarak kendi iş planınızı kendiniz oluşturabilirsiniz.
  • Geleneksel-Girisimci-Destek_Programi-Basvuru_Formu-PARANINNABZI

KOSGEB İş Planı Örneği Word 2022

KOSGEB iş planı örneği WORD 2021 formatına Geleneksel-Girisimci-Destek-Programi-Basvuru-Formu tıklayarak indirebilirsiniz.

KOSGEB Hangi sektörlerde destek veriyor https://paraninnabzi.com/kosgeb-destekleri-hangi-isleri-destekliyor/ bağlantımıza tıklayarak detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
KOSGEB Boş KOSGEB İş Planı Formu – İŞGEM
KOSGEB KOSGEB İş Modeli Doldurma
KOSGEB KOSGEB Desteklenmeyen Sektörler Listesi
KOSGEB KOSGEB İş Planı Örnekleri 2022
GIRIŞIMCILIK Kobi Nedir? Kobi’lere Destek Kredisi
GIRIŞIMCILIK Girişimci Sertifikası, Girişim Sertifikası Alabileceğiniz Yerler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.